تاریخ : سه شنبه 29 دي 1394

اطلاعيه ثبت نام وام تحصیلی، مسکن، ضروری وديعه مسكن متاهلي- نیم‌سال دوم 95-94) از مورخه 1/11/94 لغایت 20/11/94

.

برای دانشجویان دوره روزانه واجد شرایط در نیمسال دوم سال تحصیلی 95-94

مکان و زمان ثبت نام: دانشکده علوم پایه طبقه سوم امور دانشجویان –اداره رفاه دانشجویی( سرکار خانم تمدني )

روزهای شنبه تا چهارشنبه

جهت دریافت فرمهای وام تحصیلی ، مسکن، ضروری، و سند تعهد به انتشارات دانشگاه يا به سايت دانشگاه  مراجعه نمایید .

مدارک مورد نیاز :

1-کپی شناسنامه + کپی کارت ملی + کپی کارت دانشجویی

2-افتتاح شماره حساب جوان نزد بانک تجارت شعبه مرکزی بناب
 3- تکمیل فرمهای مربوط به وام تحصیلی و مسکن و ضروری

4-ارائه سند تعهد محضری با ضامن کارمند ( رسمی ، پیمانی ) همراه با کپی حکم کارگزینی

5-عدم مشروطی در دو نیمسال قبل

6-ارائه اجاره نامه مسکن معتبر برای وام مسکن ، ودیعه مسکن متاهلی وارائه فاکتور خرید و مستندات نوع رویداد برای وام ضروری الزامی می باشد .
*** تذکر

ثبت نام وام تحصیلی و مسکن  برای دانشجویان بدون ارائه سند تعهد محضری فقط برای یک نوع وام و برای ترم اول بلامانع می باشد .

بدیهی است مسئولیت ناشی از تاخیر و مدارک ناقص و تکمیل ناقص انواع فرمها به عهده خود دانشجو می باشد

تاريخ قيد شده به هيج عنوان تمديد نخواهد شد

• در سه شنبه 29 دي 1394