تاریخ : سه شنبه 16 خرداد 1396

اطلاعیه جدید صندوق رفاه دانشجویان در خصوص پرداخت وام ویژه دکترای روزانه فعال

.
 اطلاعیه وام ویژه دکتری

اطلاعیه جدید صندوق رفاه دانشجویان در خصوص پرداخت وام ویژه دکترای روزانه فعال ، مطابق با بخشنامه ی جدید صندوق رفاه دانشجویان ، کلیه دانشجویان گرامی مقطع دکتری روزانه فعال امکان بهره مندی از وام ویژه دانشجویان دکتری رادارند.لذا دانشجویان متقاضی می توانند ازتاریخ  96/03/13  لغایت تاریخ  96/03/31  به ساختمان عاوم پایه - طبقه سوم – اموردانشجویان سرکارخانم تمدنی مراجعه و نسبت به ثبت نام اولیه اقدام نمایید.

نحوه ارائه مدرک و اقدامات لازم توسط دانشجو:
تکمیل فرم شماره 1و 2و ارائه به اداره رفاه دانشجویان در بازه زمانی اعلام شده
تذکر : در مرحله اول دانشجو به اداره رفاه دانشجویان مراجعه نموده ، ضمن تحویل فرمهای 1 و 2 شعبه ای که می خواهد از آنجا وام دریافت کند رادر فرم شماره 1 مشخص می کند و پس از تایید لیست در دانشگاه و ارسال به صندوق رفاه دانشجویلن ، لیست مذکور در صندوق رفاه دانشجویان تایید می شود سپس طی پیامکی به دانشجو اعلام می شود
که به شعبه مورد نظر جهت افتتاح حساب و ادامه روند تحویل مدارک به بانک توسعه تعاون اقدام نماید.
2- مراجعه به یکی از شعب بانک توسعه تعاون جهت افتتاح حساب ، معرفی ضامن یا ضامنین ، تکمیل پرونده به همراه مدارک اعلام شده در شیوه نامه وام ویژه دکتری.

تبصره: دانشجوی متقاضی جهت استفاده از وام تا سقف 15 میلیون تومان یک ضامن و بیشتر از آن نیاز به دو ضانن دارد.

جهت دریافت فرم های شماره یک و دو کلیک کنید:

/Uploads/User/238/.jpgفرم شماره یک

/Uploads/User/238.jpgفرم شماره دو