تاریخ : دوشنبه 29 خرداد 1396

معاونت دانشجویی به مناسبت گرامیداشت هفته خوابگاه ها از اتاق های نمونه و کارمندان اداره خوابگاه تقدیر بعمل آورد.

.

به گزارش معاونت دانشجویی دانشگاه بناب، جلسه تقدیر از دانشجویان و اتاق های نمونه  و کارشناسان اداره خوابگاه خواهران و برادران، سرپرست خوابگاهها و دیگر کارکنان اداره خوابگاه هها ؛ روز شنبه مورخه96/03/27 در محل سالن کنفرانس حوزه ریاست برگزار گردید.
در این جلسه که با حضور دکتر میرسجاد هاشمی مطلق معاونت محترم دانشجویی ، جناب آقای بالکانی مدیریت محترم دانشجویی برگزار شد، جمعی از دانشجویان نمونه و تمامی کارمندان و کارکنان خوابگاه های خواهران و برادران حضور داشتند.
در ابتدای این نسشت صمیمی، دکتر هاشمی مطلق ضمن تبریک هفته خوابگاه ها، از تلاش های بی دریغ پرسنل اداره خوابگاهها تقدیر و تشکر کرد.
در پایان جلسه به رسم یادبود از اتاق های نمونه  دانشجویی و پرسنل این حوزه  با اهدای لوح و جوایزی تقدیر به عمل آمد.

+ گزارش تصویری

• در دوشنبه 29 خرداد 1396