تاریخ : سه شنبه 27 فروردين 1398

همزمان با هفته سراهای دانشجویی، اتاق نمونه دانشجویی انتخاب می گردد.

دانشجویان ساکن در سراهای دانشجویی به مدتی محدود و تا 25 فروردین سال 98 فرصت دارند  نسبت به تکمیل فرم اتاق نمونه ؛که از طرف سرپرستی به اتاق ها داده شده است؛ اقدام نمایند. هدف از برگزاری این جشنواره ارتقا سلامت دانشجویان خوابگاهی، ارتقا وضعیت بهداشتی دانشجویان،  شاخص های بهداشتی خوابگاهی، حساس سازی دانشجویان درخصوص اهمیت و جایگاه بهداشت در خوابگاه ها است.
رعایت مقررات سکونت در سراهای دانشجویی، نظم اتاق، رعایت بهداشت فردی، نگهداری صحیح مواد غذایی، جلوگیری از تکثیر عوامل بیمازی زا و حساسیت زا ، رعایت نکات ایمنی و بهداشت محیط ، رضایت سرپرست خوابگاهها از رفتار و اخلاق اعضای اتاق از ملاک های انتخاب اتاق نمونه دانشجویی می باشد.
  • در سه شنبه 27 فروردين 1398