تاریخ : چهارشنبه 27 فروردين 1399

دستورالعمل ارسال مدارک جهت ثبت نام وام های دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان در نیمسال دوم سالتحصیلی 99-98

جهت ارسال مدارک مالی مربوط به وام­های ضروری خود از طریق ایمیل مدیریت دانشجویی به آدرس stu@ubonab.ac.ir اقدام نمانید.
به اطلاع دانشجویان عزیز می­رساند که پیرو تعطیلی فعالیت­های آموزش حضوری دانشگاه و با توجه به مهلت صندوق رفاه دانشجویان تا 15 اردیبهشت 1399 برای ارسال تقاضاهای وام­های دانشجویی، دانشجویان می­توانند جهت ارسال مدارک مالی مربوط به وام­های ضروری خود از طریق ایمیل مدیریت دانشجویی به آدرس stu@ubonab.ac.ir اقدام نمایید.
متن ایمیل ارسالی باید حاوی اطلاعات هویتی شامل نام، نام خانوادگی، شماره دانشجویی و شماره تلفن در دسترس بوده و فایل­های ارسالی حتی­ الامکان با کیفیت وضوح بالا (به صورت عکس و یا اسکن) ارسال شوند.
دانشجویان گرامی می­توانند پس از ارسال مدارک و دریافت تاییدیه دریافت، در روزهایی که متعاقباً از طریق فضای مجازی اعلام خواهد شد، با سرکار خانم تمدنی با شماره داخلی 1516 تماس حاصل فرمایند.
  • در چهارشنبه 27 فروردين 1399