تاریخ : شنبه 15 آبان 1400

اطلاعیه وامهای دانشجویی در نیمسال اولسال تحصیلی 1401-1400

ضمن گرامیداشت فرا رسیدن سال تحصیلی جدید و آرزوی سلامتی برای همه دانشجویان ، به استحضار  می رساند براساس بخشنامه جدید صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ،امکان ثبت وامهای دانشجویی برای نیمسال اول سال تحصیلی 1401-1400 سیستم اتوماسیون فاز دو برقرارشده است .
سامانه پورتال دانشجویی برای ثبت تقاضای دانشجویان ازتاریخ 1400/08/04 فعال  بوده ومتقاضیان وامهای دانشجویی تا 1400/01/01 فرصت دارند با  مراجعه به سامانه مذکور نسبت به ثبت نام اقدام و مدارک مورد نیاز را به اداره  رفاه دانشجویان دانشگاه بناب،  از طریق پست ارسال نمایند .دانشجویانی که زودتر اقدام بکنند وامشون قبل عید به حسابشون واریز می شود .
" تذکر"
دانشجویانی که برای اولین بار وارد سیستم می شوند و هیچگونه تسهیلاتی اعم ا ز وام و خوابگاه از صندوق رفاه دریافت  ننموده اند می بایست از گزینه (تشکیل پرونده )اطلاعات شناسنامه ای و آموزشی مقطع جدید خود را ثبت نمایند .و بعد از تایید صحت اطلاعات دانشجو توسط کارشناس دانشگاه ، می بایست با مراجعه  دوباره به  پورتال دانشجویی و استفاده از گزینه (ورود به پورتال فاز2) با نام کاربری و کلمه عبور کدملی با خط تیره وارد سامانه شده و پس از تغییر رمز و ثبت شماره همراه از قسمت در خواست وام ، وام مورد نظر خود را انتخاب نموده و تایید نمایند .دانشجویان روزانه می بایست پس از تشکیل پرونده ، و افتتاح حساب در بانک تجارت و شماره حساب خود را به اداره رفاه دانشجویی اعلام نماید تا امکان درخواست وام برایشان میسر گردد.
دانشجویانی که ترمهای گذشته از وام صندوق رفاه در همین مقطع استفاده نموده اند ، کافیست از گزینه ورود به پورتال فاز2  درخواست وام خودرا ثبت نمایند .
پس از ثبت وام پیامکی مبنی بر ثبت درخواست وام برایشان ارسال می گردد..
آدرس سایت دانشگاه جهت ورود به پورتال معاونت دانشجویی و مطالعه مربوط به وام دانشجویی:
Stu.ubonab.ac.ir
تایید وام پس از بررسی مدارک و ثبت آن توسط کارشناس رفاه دانشگاه و تایید صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم ، صورت گرفته و پرداخت آن با صندوق رفاه دانشجویان می باشد
تذکر : میزان وام پرداختی به دانشجویان درهر نیمسال بستگی به میزان اعتبار تخصیصی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم و تعداد متقاضیان دارد

تذکر :1 دانشجویان گرامی خواهشمند است بخشنامه وامهای دانشجویی را با دقت مطالعه کرده و مدارک مورد نیاز هریک از وامهای درخواستی که در آیین نامه موجود بوده را با دقت تهیه فرمایید و در صورت نیاز با شماره تلفن 041 -37745000داخلی 1516 تماس بگیرید.
مدیریت دانشجویی- اداره رفاه دانشجویی

• در شنبه 15 آبان 1400