تاریخ : يکشنبه 24 ارديبهشت 1402

به مناسبت هفته سراهای دانشجویی برگزار شد

جشنواره دانشجویی فرهنگ و غذای اقوام در دانشگاه بناب برگزار شد

هفته سراهای دانشجویی
نخستین جشنواره دانشجویی فرهنگ و غذای اقوام در دانشگاه بناب با همت معاونت دانشجویی، معاونت فرهنگی و همکاری شورای صنفی دانشجویان در هفته سراهای دانشجویی در محل دانشگاه بناب برگزار شد. در این جشنواره که با همکاری حدود 40 نفر از دانشجویان در قالب پنج غرفه مجزا از دانشجویان ترک زبان (دو غرفه به نام های ائلمان و آراز)، دانشجویان کرد زبان (غرفه  هه ورامان)، دانشجویان شمالی (غرفه باران) و دانشجویان جنوب کشور (غرفه پاسارگاد) برگزار شد، دانشجویان به ارائه غذاهای محلی مناطق مختلف کشور، پوشش های قومی و معرفی برجستگی های فرهنگی و نام آوران اقوام مختلف کشور پرداختند.  جشنواره توسط هیئت رئیسه محترم دانشگاه و ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر عباسیان افتتاح و دانشجویان دانشگاه در فضایی صمیمی و پر شور به بازدید از غرفه های دانشجویی پرداختند. در حاشیه جشنواره نیز غذاهای تهیه شده توسط دانشجویان در قالب بازارچه دانشجویی به فروش رسید. همچنین در کنار غرفه های اقوام، جمعی از دانشجویان نیز به عرضه و فروش دست ساخته های خود پرداختند.

• در يکشنبه 24 ارديبهشت 1402