تاریخ : يکشنبه 24 ارديبهشت 1402

در بازدید دکتر نعیمی مدیر کل دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم صورت پذیرفت

مراسم کلنگ زنی ساختمان مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشگاه بناب در محل سایت جدید دانشگاه

مرکز بهداشت و مشاوره دانشگاه بناب
پیرو پیگیری ها و برنامه ریزی صورت گرفته در مورد احداث مرکز بهداشت و مشاوره دانشجویی دانشگاه بناب، مراسم کلنگ زنی احداث ساختمان جدید مرکز بهداشت دانشگاه بناب با حضور جناب آقای دکتر ابراهیم نعیمی مدیر کل دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در محل سایت جدید دانشگاه برگزار شد. در این مراسم که با حضور هیئت رئیسه محترم دانشگاه، مدیر دانشجویی و ریاست محترم مرکز بهداشت دانشگاه برگزار شد، جناب آقای دکتر نعیمی در مورد اهمیت توجه به سلامت روانی دانشجویان به ایراد سخنرانی پرداختند. در ادامه بازدید، ایشان به صورت حضوری از محل مرکز مشاوره فعلی دانشگاه بناب بازدید و به گفتگو با مشاوران مرکز پرداختند. در ادامه دیدار، نشست صمیمی دکتر نعیمی با همیاران سلامت، مدیران دانشگاه و هیئت رئیسه محترم در محل سالن کنفرانس شهید سلیمانی برگزار و ایشان در مورد برنامه های وزارت علوم در مورد پایش روانشناختی و اهمیت خود مراقبتی دانشجویان به ایراد سخنان پرداختند. دیدار با مدیریت محترم حوزه علمیه شهرستان بناب، حضرت آیت الله باقری بنابی حسن ختام بازدید مدیر کل محترم دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از دانشگاه بناب بود که در فضایی صمیمی در محل حوزه علمیه شهرستان برگزار شد.

• در يکشنبه 24 ارديبهشت 1402