تاریخ : دوشنبه 8 خرداد 1402

جشن هفته سراهای دانشجویی

جشن هفته سراهای دانشجویی برگزار شد

هفته سراهای دانشجویی
با توجه به نام گذاری هفته سوم اردیبهشت ماه به عنوان هفته سراهای دانشجویی، به مناسبت اختتام هفته سراهای دانشجویی مراسم جشنی با حضور دانشجویان خوابگاهی دانشگاه در محل سالن آمفی تئاتر علامه طباطبایی برگزار گردید. در این مراسم که با حضور پرشور دانشجویان برگزار شد، جناب آقای دکتر خجسته نژند معاون محترم دانشجویی و جناب آقای دکتر حاجی بدلی معاون محترم آموزشی و پژوهشی دانشگاه به نمایندگی از ریاست محترم دانشگاه به ایراد سخنانی در مورد ملزومات زندگی خوابگاهی پرداختند. در این مراسم گروه موسیقی سنتی (گروه زخمه بناب) به اجرای زنده پرداخته و اجرای ورزش زورخانه ای توسط ورزشکاران نوجوان شهرداری بناب تحت سرپرستی مرشد جناب آقای عابدینی انجام شد که با استقبال دانشجویان مواجه گردید. در ادامه برنامه جناب آقای دکتر رضانژاد به عنوان روانشناس و مشاور تحصیلی به بیان توضیحاتی در مورد مدیریت زندگی خوابگاهی و جنبه های مختلف زندگی در فضای عمومی پرداختند. در انتهای مراسم با توجه به برگزاری مسابقات مختلف در هفته سراهای دانشجویی شامل مسابقات ورزشی، مسابقه عکاسی و کلیپ از زندگی خوابگاهی، مسابقه کیک پزی و آشپزی در دو بخش آقایان و خانم ها، از برگزیدگان با اهدای لوح تقدیر و جوایز نقدی تقدیر شد. همچنین با توجه به تاکید صندوق رفاه دانشجویان مبنی بر انتخاب اتاق های نمونه بهداشتی و انجام فرآیند انتخاب اتاق های نمونه بر اساس آیین نامه های ارسالی سازمان امور دانشجویان، از اتاق ها و واحدهای بهداشتی و نمونه در مجموعه خوابگاه های برادران و خواهران با اهدای لوح سپاس و جوایز نقدی ارزنده تقدیر شد. همچنین در این مراسم از فعالین فرهنگی در خوابگاه ها، کارشناسان محترم اداره خوابگاه برادران و خواهران، سرپرستان خوابگاه ها و نیروهای تاسیساتی سراهای دانشجویی تقدیر و تشکر به عمل آمد.

• در دوشنبه 8 خرداد 1402