تاریخ : چهارشنبه 11 مرداد 1402

پیش ثبت نام سراهای ملکی خواهران در سامانه یکپارچه صندوق رفاه آغاز شد

لزوم ثبت نام اولیه دانشجویان دختر برای اسکان در نیمسال اول سال تحصیلی 1403-1402

سامانه یکپارچه صندوق رفاه دانشجویان
به اطلاع دانشجویان گرامی می­ رساند که با توجه به فعال شدن سامانه یکپارچه صندوق رفاه دانشجویان جهت ثبت درخواست اقامت دانشجویان متقاضی اسکان در نیمسال اول سال ­تحصیلی 1403-1402، دانشجویان متقاضی اسکان در خوابگاه می ­بایست تا مورخه 21 مرداد ماه 1402، از طریق سامانه یکپارچه صندوق رفاه دانشجویان وارد پرونده خود شده و نسبت به ثبت درخواست اسکان خود اقدام نمایند. بدیهی است در صورت عدم ثبت نام اولیه دانشجویان در سامانه مذکور، مجوز اسکان در خوابگاه برای ایشان در نیمسال آینده امکان­ پذیر نخواهد بود.

*** لازم به یادآوری است که طبق بخشنامه صندوق رفاه دانشجویان، استفاده از خوابگاه در نیمسال آینده مشروط به تسویه بدهی ­های قبلی توسط دانشجو بوده و در صورت عدم پرداخت بدهی، تایید اسکان ایشان توسط کارشناسان خوابگاه امکان­پذیر نخواهد بود.

جهت مشاهده فایل تصویری راهنمای درخواست خوابگاه و پرداخت بدهی توسط دانشجو می­توانید به راهنمای سایت صندوق در لینک زیر مراجعه فرمایید.

آموزش تصویری نحوه ثبت نام خوابگاه در سامانه یکپارچه صندوق رفاه دانشجویان

• در چهارشنبه 11 مرداد 1402