تاریخ : سه شنبه 24 مرداد 1402

اجاره بهای سراهای ملکی برای سال تحصیلی 1403-1402 اعلام شد

صندوق رفاه دانشجویان اجاره بهای سراهای ملکی (ویژه خوابگاه دختران دانشگاه) را اعلام کرد

اجاره بهای خوابگاه های ملکی (دختران)
صندوق رفاه دانشجویان اجاره بهای جدید سراهای ملکی را برای اعمال در سال تحصیلی 1403-1402 اعلام کرد. دانشجویان عزیز می توانند برای الاع از هزینه اجاره بهای خوابگاه های ملکی (ویژه خوابگاه دختران دانشگاه بناب) بخشنامه مربوطه را از لینک زیر مطالعه نمایند.

توجه : نظر به اینکه کلیه دانشجویان ملزم به پرداخت نقدي اجاره بهاي خوابگاه در ابتداي هر نیمسال تحصیلی می باشند که در این صورت مشمول 10 % تخفیف اجاره بها می گردند، لذا به کلیه دانشجویان تا پانزده آبان ماه فرصت داده می شود تا براي بهره مندي از تخفیف 10 درصدي نسبت به پرداخت اجاره بهاي خوابگاه اقدام نمایند. چنانچه دانشجویی تا پانزده آبان ماه نسبت به پرداخت اجاره بهاي خوابگاه اقدام ننماید تا پایان نیمسال فرصت خواهد داشت تا مطابق نرخ هاي مصوب هیات امناي صندوق، اجاره بهاي اسکان را پرداخت کند که در این صورت مشمول جریمه تأخیر نخواهد شد. ضمناً استفاده از خوابگاه در نیمسال بعدي مشروط به تسویه بدهی خوابگاهی خواهد بود.

• در سه شنبه 24 مرداد 1402