تاریخ : يکشنبه 19 شهريور 1402

اطلاعیه شماره 1 اداره خوابگاه ها: ثبت نام دانشجویان پسر در خوابگاه های خودگردان آغاز شد

اطلاعیه شماره 1 اداره خوابگاه ها: ثبت نام سراهای دانشجویی برادران از طریق سامانه خوابگاهی سما

ثبت نام خوابگاه برادران
ثبت نام اسکان دانشجویان پسر در خوابگاه های برداران از طریق سامانه خوابگاهی سما از امروز آغاز خواهد شد. دانشجویان عزیز می توانند از طریق لینک زیر وارد سامانه خوابگاهی شده و ثبت نام خود را انجام دهند. نام کاربری "شماره دانشجویی" و کلمه عبور "کد ملی" دانشجو خواهد بود.
دانشجویان عزیز می توانند برای راهنمایی از فایل راهنمای ذیل استفاده نمایند.

دانشجویان عزیز توجه داشته باشند که ثبت نام اولیه بدون پرداخت هزینه بوده و پرداخت هزینه در بدو ورود به خوابگاه و قبل از اسکان انجام خواهد شد. اسکان دانشجویان در خوابگاه منوط به پرداخت کل بدهی گذشته و هزینه نیمسال جاری در ابتدای نیمسال بوده و ثبت نام در سامانه به منزله اسکان قطعی دانشجویان نخواهد بود.

دانشجویان گرامی در صورت هرگونه سوال و یا اشکال می توانند با شماره تلفن 04161811517 آقای محمدزاده کارشناس محترم اداره خوابگاه ها تماس حاصل نمایند.
  • در يکشنبه 19 شهريور 1402