تاریخ : شنبه 29 مهر 1402

فراخوان ثبت نام همیار دانشجو

ثبت نام همیار دانشجویی آغاز شد

همیار دانشجویی

نظر به ضرورت ساماندهی کار دانشجویی (همیار دانشجو)، به اطلاع‌ دانشجویان گرامی متقاضی کار دانشجویی می‌رساند برای ثبت درخواست خود از روز یکشنبه 30 مهر لغایت شنبه 6 آبان ماه ۱۴۰۲ از طریق ورود به پرتال سامانه سجاد (http://portal.saorg.ir) و انتخاب بخش خدمات وارد قسمت همیار دانشجو (در بخش اداره کل امور دانشجویان داخل) شده و اقدام به تکمیل فرم به صورت اینترنتی نمایند.

⛔تذکر مهم ۱: مطابق آیین‌نامه همیار دانشجویی سازمان امور دانشجویان، دانشجویان گرامی که معدل نیمسال گذشته آن‌ها در مقطع کارشناسی کمتر از ۱۴ و در مقاطع تحصیلات تکمیلی کمتر از ۱۵ بوده، اجازه تکمیل فرم همیار دانشجو را نخواهند داشت.

⛔تذکر مهم ۲: دانشجویان کارشناسی حتما باید یک‌نیمسال تحصیلی را گذرانده باشند ولی دانشجویان تحصیلات تکمیلی از نیمسال اول سال تحصیلی می‌توانند درخواست همیار دانشجویی خود را در پرتال سجاد ثبت نمایند.

👈 لازم به ذکر است تاریخ فوق الذکر به هیچ‌ عنوان تمدید نخواهد شد.👉

با احترام
مدیریت دانشجویی

فایل راهنمای ثبت نام پرتال سازمان امور دانشجویان برای همیار دانشجو  (کلیک کنید)