تاریخ : سه شنبه 6 شهريور 1403

اعلام نرخ اجاره بهای سراهای ملکی توسط صندوق رفاه دانشجویان

نرخ اجاره بهای سراهای ملکی (ویژه خوابگاه خواهران دانشگاه) برای سال تحصیلی 1404-1403 اعلام شد

نرخ اجاره بهای سراها
پیرو بخشنامه شماره 4405 صندوق رفاه دانشجویان نرخ اجاره بهاي ماهیانه سراهاي دانشجویی ملکی (مجردي و متأهلی) در سال تحصیلی 1404
اعلام شد. بر اساس این بخشنامه دانشجویان دختر ساکن در خوابگاه های دانشجویی دانشگاه بناب می بایست از طریق مراجعه به آدرس سامانه یکپارچه صندوق رفاه دانشجویان به آدرس refah.swf.ir  نسبت به ثبت درخواست اسکان خود برای نیمسال اول سال تحصیلی 1404-1403 اقدام نمایند. توجه به نکات ذیل ضروری خواد بود:
  • دانشجویان عزیز دقت نمایند که در صورت درخواست فقط برای یک نیمسال حتماً تیک مربوط به نیمسال دوم را غیر فعال نمایند.
  • تایید نهایی درخواست اسکان مستلزم پرداخت و تسویه بدهی های پیشین دانشجویان خواهد بود.
  • کلیه دانشجویان ملزم به پرداخت هزینه اسکان خود در ابتدای نسمال هستند. در صورت پرداخت تا 45 روز ابتدای نیمسال تحصیلی هزینه اجاره بها مشمول تخفیف 10 درصدی خواهد بود.
  • در صورت انصراف دانشجو بیش از 30 روز بعد از ثبت درخواست کل مبلغ اجاره بها به عنوان بدهی ایشان به صندوق رفاه دانشجویان در نظر گرفته خواهد شد.
  • سنوات عادی مجاز برای دانشجویان مقطع کاردانی 4 نیمسال، دانشجویان کارشناسی 8 نیمسال، کارشناسی ارشد 4 نیمسال و دکتری تخصصی 8 نیمسال است.
  • هزینه اسکان برای دانشجویان با سنوات اضافه مجاز (2 نیمسال مازاد بر سنوات عادی) 2 برابر نرخ عادی خواهد بود.
  • در محاسبه اجاره بهای سراهای ملکی دانشگاه بناب با توجه به سطح بندی صندوق رفاه دانشجویان، خوابگاه نرگس (سطح 4) و دو خوابگاه یاس و نسترن (سطح 3) در نظر گرفته خواهند شد.

بخشنامه صندوق رفاه دانشجویان
  • در سه شنبه 6 شهريور 1403