تاریخ : دوشنبه 1 مهر 1392

تودیع ومعارفه معاون دانشجویی دانشگاه

-
جلسه تودیع ومعارفه معاونت دانشجویی دانشگاه بناب در مورخه 92/06/30در سالن کنفرانس دانشگاه واقع در دانشکده فنی مهندسی با حضور ریاست محترم دانشگاه ومسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری وهیئت رئیسه وهمچنین اعضای هیئت علمی و کارمندان دانشگاه برگزار گردید.
ابتدا آیاتی چند از کلام اله مجید قرائت شد وسپس ریاست محترم دانشگاه ضمن بیاناتی رسالت عمده دانشگاه را تربیت نیروی انسانی برشمرد ومعاونت دانشجویی را یکی از حساسترین قسمت های دانشگاه تلقی کرده وبه دلیل ارتباط تام با دانشجویان بعنوان مهمترین مرکز ارائه خدمات دانشجویی دانشگاه نام برد.
ایشان از خدمات چندین ساله جناب آقای دکتر حاجی بدلی درسمت های مختلف ومعاونت دانشجویی تقدیر کرده واز اهتمام داشتن در نظم وانضباط وحضور تمام وقت و پشتکارو جدیت ایشان تجلیل کرد و برای دکترسید سجاد هاشمی درسمت جدید آرزوی موفقیت کردند.
در ادامه جناب آفای دکتر حاجی بدلی گزارش مختصری از عملکرد خودرا به حضار ارئه کرده وضمن تجلیل از همکاریهای همکاران خود در معاونت دانشجویی برای دکتر هاشمی آرزوی موفقیت نمودند.
سپس مسئول نهاد رهبری آقای ابراهیم زاده به عبارت معروف حضرت علی (ع)به مالک اشتر اشاره نموده ومسئولیت را امانتی از طرف خداوند متعال برشمردند،ایشان بیان داشتند طبق فرمایش امام حسین(ع)خواسته های مردم به مسئولین ازنعمت های بزرگ الهی هستند که بایستی موجب آزردگی خاطر مسئولین نشود وهمواره،بخاطر این موهبت الهی خداراشاکر باشندوی همچنین دانشجویان راقشر فعال وجوان خطاب کرده وارائه خدمات شایسته وضرورت پاسخگویی را از اهم کارهاوموریت ها دانستند.ایشان از خدمات شایسته دکتر حاجی بدلی تقدیر وتشکر کرده وبرای معاونت دانشجویی جدیدآقای دکتر هاشمی که فردی جوان، بانشاط ومتعهد هستند موفقیت روز افزون از خداوند متعال مسئلت نمودند.
درپایان جناب آقای دکترسیدسجاد هاشمی مطالب خود رابعنوان معاون دانشجویی جدیدعنوان کردند ودر خاتمه لوح نفیس وهدیه ای از طرف دانشگاه به رسم یادبودبه جناب آقای دکتر حاجی بدلی به رسم تقدیراززحمات ایشان اهدا گردید.

• در دوشنبه 1 مهر 1392
  • توسط A. Esmaeelzadeh