تاریخ : دوشنبه 28 بهمن 1392

چهارمین جشنواره ملی خاطرات دانشجویی تلخ و شیرین برگزار می‌شود

-
اداره کل امور فرهنگی وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری به جهت مشارکت دانشجویان در امور فرهنگی و تقویت روح ابتکار و حس مسئولیت پذیری  دانشجویان، ایجاد علاقه و انگیزه درمیان دانشجویان و دانشگاهیان اقدام به برگزاری چهارمین جشنواره خاطرات دانشجویی تلخ و شیرین كرده است.

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، این جشنواره با محوریت زندگی دانشجویی ، اردوهای دانشجویی ، همراهان دوران دانشجویی ، جشن های فارغ التحصیلی و ازدواج دانشجویی، برنامه های فرهنگی و خاطرات تدریس و پژوهش  برگزار می ‌شود.
دانشجویان و دانش آموختگان علمی‌کاربردی سراسر کشور می تواند آثار خود را در قالب های فیلم، عکس، طراحی پوستر، انیمیشن ، کلیپ‌‏، خاطرات شفاهی، کاریکاتور، خاطره، داستان ، شعر، پیامک ادبی و وبلاگ تا 25 اسفند ماه به دبیرخانه جشنواره ارسال كنند .
گفتنی است علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت شبکه مجازی جشنواره های دانشحویی به آدرس www.iusfestivals.ir مراجعه کنند .
  • در دوشنبه 28 بهمن 1392
  • توسط A. Esmaeelzadeh