تاریخ : چهارشنبه 24 دي 1393

اطلاعیه مهم خوابگاه خواهران

بدینوسیله به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی ساکن در خوابگاه می رساند

با توجه به اتمام مهلت اقامت در خوابگاه در نیمسال اول تحصیلی، کلیه دانشجویان ملزم به تسویه حساب از تاریخ 01/11/93 لغایت 14/11/93 بوده و در صورت درخواست خوابگاه، تکمیل فرم تقاضای خوابگاه برای نیمسال دوم الزامی می باشد. آندسته از دانشجویانی که در پایان نیمسال اول سالتحصیلی 94-93 فارغ التحصیل می شوند نیزمی بایست مراحل تسویه حساب و تحویل اتاق را انجام و کلیه وسایل دریافت نموده از خوابگاه را تحویل دفتر سرپرستی نموده و فرم تسویه حساب تکمیلی را تحویل اداره خوابگاهها نمایند.

*** لازم به ذکر است که در صورت عدم تسویه از خوابگاه، نیمسال دوم تحصیلی نیز به عنوان نیمسال سکونت در خوابگاه محسوب شده و مبلغ اجاره بهای آن بعنوان بدهی خوابگاهی درسیستم صندوق رفاه برای وی منظور خواهد شد.

اداره خوابگاه خواهران

• در چهارشنبه 24 دي 1393