تاریخ : شنبه 28 شهريور 1394

جلسه تقدیر و تشکر و معرفی مدیر جدید امور دانشجویان

-

جلسه تقدیر و تشکر و معرفی مدیر جدید امور دانشجویان روز دوشنبه 16 شهریور ماه 1394 در محل اتاق کنفرانس معاونت دانشجویی  با حضور معاونت محترم دانشجویی و کارکنان امور دانشجویان برگزار شد.

در ابتدا معاونت محترم دانشجویی به بیان فضایل اخلاقی مدیر سابق امور دانشجویی پرداخت و گفت: آقای سلحشور یکی از مدیران سخت کوش، با تجربه و فعال دانشگاه می باشند.

معاونت محترم دانشجویی در ادامه مدیر امور دانشجویی دانشگاه آقای علیرضا سمسار را به­ عنوان مدیری شایسته و دارای پشتکار زیاد بر شمردند و گفتند: تغییرات مدیریت به این دلیل که باعث ایجاد  عزم و اراده، سلیقه و انگیزه جدید در مدیر می گردد و با رعایت مصالح صورت می گیرد و این تغییرات دلیل بر نقد مدیر پیشین نیست.

آقای دکتر هاشمی در ادامه به سختی کار در امور دانشجویی اشاره کرد و گفت: این مجموعه با سلیقه های مختلف دانشجویی سر و کار دارد و کار در این مجموعه بسیار پر دردسر و استرس آور است .

این جلسه با اهدای تابلویی به رسم تقدیر از زحمات جناب آقای بهنام سلحشور خاتمه یافت.

• در شنبه 28 شهريور 1394
  • توسط A. Esmaeelzadeh