تاریخ : دوشنبه 3 مهر 1396

.
*یا رب قو علی خدمتک جوارحی *
پروردگارا اندامم را جهت خدمت به خودت قوی گردان

امروزه هدف تعلیم وتربیت، فراهم نمودن زمینه های رشد و تکامل جسمی، ذهنی، اجتماعی، روانی افراد، و تقویت روحیه وشکل پذیری اخلاق در آنها می باشد. قطعا تربیت بدنیو ورزش از جمله سازو کارهای مهم است که می تواند با ایجاد تجارب گران بها در جوانان آنان را سالم وشاداب برای زندگی اجتماعی آماده سازد. امروزه دانش تربیت بدنیدر نظام آموزشی جهان جایگاهی بسیار مهم یافته است: زیرا آموزش صحیح جوانان به روش علمی درست بستگی دارد. همگام با تغییرات جهانی و توسعه علوم زندگی افراد جامعه از جمله جوانان تحت تاثیر قرار گرفته است. شیوع بیماریهای قلب وعروق، افزایش چاقی، دیابت  ، افسردگیناهنجاریهای بدنی، کاهش تحرکافراد، افزایش بازیهای رایانه ای، بیماریهای مفصلی ، مصرف داروهای مخدر و افزایش بزهکاری تنها ارمغان زندگی ماشینی و مدرنیزه می باشد.
اداره تربیت بدنی دانشگاه بناب نیز در راستای همین اهداف با دونفر نیروی متخصص) آقای طاهر محمدزاده رییس اداره تربیت بدنی و خانم مینا نیک نام کارشناس تربیت بدنی خواهران) و سالن های ورزشی موجود در داخل دانشگاه( سالن تندرستی و سالن ایروبیک) و سالن ورزشی سرپوشیده طرف قرارداد با دانشگاه بناب، سعی در افزایش شور و نشاط و تغییر سبک زندگی دانشجویان به سوی تحرک بدنی هدف دار و پر کردن مفید اوقات فراغت آنان دارد.

• در دوشنبه 3 مهر 1396