يکشنبه 17 فروردين 1399

تاریخ : دوشنبه 30 دي 1398     |     کد : 843

جهت ایجاد فضایی شاد و پرنشاط در سراهای دانشجویی دختران در روزهای برفی زمستان 98، مسابقه آدم برفی در سراهای دانشجویی دختران برگزار گردید؛

اداره سراهای دانشجویی خواهران، جهت ایجاد فضایی شاد و پرنشاط در سراهای دانشجویی دختران در روزهای برفی زمستان 98، اقدام به برگزاری مسابقه آدم برفی نمود. در پایان، 5 آدم برفی برتر انتخاب و به گروه های برگزیده جوایز ارزنده ای از طرف مدیریت محترم امور دانشجویی تقدیم گردید.
این مسابقه که مقارن با امتحانات پایان نیمسال اول بود ، حس همدلی، نشاط و هیجان بسیاری را در میان دانشجویان فراهم نمود.

نوشته شده در   دوشنبه 30 دي 1398  ساعت  09:23   توسط   مدير سایت معاونت دانشجویی    تعداد بازدید  231