پنجشنبه 19 تير 1399

تاریخ : چهارشنبه 27 فروردين 1399     |     کد : 854

دستورالعمل ارسال مدارک جهت ثبت نام وام های دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان در نیمسال دوم سالتحصیلی 99-98

جهت ارسال مدارک مالی مربوط به وام­های ضروری خود از طریق ایمیل مدیریت دانشجویی به آدرس stu@ubonab.ac.ir اقدام نمانید.

به اطلاع دانشجویان عزیز می­رساند که پیرو تعطیلی فعالیت­های آموزش حضوری دانشگاه و با توجه به مهلت صندوق رفاه دانشجویان تا 15 اردیبهشت 1399 برای ارسال تقاضاهای وام­های دانشجویی، دانشجویان می­توانند جهت ارسال مدارک مالی مربوط به وام­های ضروری خود از طریق ایمیل مدیریت دانشجویی به آدرس stu@ubonab.ac.ir اقدام نمایید.
متن ایمیل ارسالی باید حاوی اطلاعات هویتی شامل نام، نام خانوادگی، شماره دانشجویی و شماره تلفن در دسترس بوده و فایل­های ارسالی حتی­ الامکان با کیفیت وضوح بالا (به صورت عکس و یا اسکن) ارسال شوند.
دانشجویان گرامی می­توانند پس از ارسال مدارک و دریافت تاییدیه دریافت، در روزهایی که متعاقباً از طریق فضای مجازی اعلام خواهد شد، با سرکار خانم تمدنی با شماره داخلی 1516 تماس حاصل فرمایند.

نوشته شده در   چهارشنبه 27 فروردين 1399  ساعت  12:00   توسط   مدير سایت معاونت دانشجویی    تعداد بازدید  182