تاریخ : دوشنبه 15 ارديبهشت 1399

به مناسبت گرامیداشت روز معلم؛

امروز همه باید تکریم به معلمان را، در فضاى فرهنگى جامعه و در ذهن مردم بیش از پیش تشدید کنند. "مقام معظم رهبری"
معلمی شغل و حرفه نیست، بلکه ذوق و هنر توانمندی است معلمی در قرآن به عنوان جلوه ای از قدرت لایزال الهی نخست ویژه ذات مقدس خداوند تبارک و تعالی است. در نخستین آیات قرآن که بر قلب مبارک پیغمبر اکرم (ص) نازل شد، به این هنر خداوند اشاره شده است.
اقرا باسم ربک الذی خلق، خلق الانسان من علق، اقرأ و ربک الاکرم، الذی علم بالقلم، علم الانسان ما لم یعلم. (علق: ۱ـ ۵)
بخوان به نام پروردگارت که جهانیان را آفرید. انسان را از خون بسته سرشت بخوان ! و پروردگارت کریمترین است همان که آموخت با قلم، آموخت به انسان آنچه را که نمی دانست.
هفته گرامیداشت مقام معلم و استاد در سال 1399 که با ماه مبارک رمضان مصادف بود، با  حضور معاون محترم دانشجویی و فرهنگی جناب آقای دکتر مهدی حاتمی و مدیر محترم دانشجویی جناب آقای دکتر جواد یکرنگ و جمعی از کارکنان پر تلاش این مجموعه برگزار گردید و ضمن تجلیل از مقام معلم و استاد از تمامی زحمات معاون و مدیر این مجموعه تقدیر و تشکر به عمل آمد.

• در دوشنبه 15 ارديبهشت 1399