پنجشنبه 19 تير 1399

تاریخ : يکشنبه 18 خرداد 1399     |     کد : 864

اطلاعیه مدیریت دانشجویی دانشگاه در خصوص تخلیه خوابگاه های دانشجویی

دانشجویان مقطع کارشناسی می‌توانند در تمامی روزهای هفته (روزهای پنجشنبه و جمعه نیز شامل این برنامه زمان بندی هستند) از ساعت 8 الی 18 با مراجعه به خوابگاه با هماهنگی سرپرستان خوابگاه اقدام به تخلیه اتاق خود نمایند.

با سلام
به اطلاع دانشجویان عزیز می‌رساند که پیرو اطلاعیه دانشگاه در مورد برگزاری غیر حضوری امتحانات مقطع کارشناسی و لزوم تخلیه خوابگاه‌­های دانشجویان کارشناسی جهت آماده‌سازی خوابگاه برای اسکان احتمالی دانشجویان تحصیلات‌تکمیلی با رعایت پروتکل‌­های بهداشتی، دانشجویان مقطع کارشناسی می‌توانند در تمامی روزهای هفته (روزهای پنجشنبه و جمعه نیز شامل این برنامه زمان­بندی هستند) از ساعت 8 الی 18 با مراجعه به خوابگاه با هماهنگی سرپرستان خوابگاه اقدام به تخلیه اتاق خود نمایند. نکات ذیل را در این مورد مورد توجه قرار دهید :

دانشجویان عزیز می­‌توانند از تاریخ 1399/03/18 الی 1399/03/31 با هماهنگی مسئول اداره خوابگاه‌ها و یا سرپرستان خوابگاه‌ها اقدام به تخلیه اتاق­ها نمایند.
    دانشجویان محترم حتی‌­الامکان باید تمامی وسایل خود را جمع‌­آوری کنند. در صورتی که شرایط این امر فراهم نباشد، دانشجویان می­توانند با بسته‌بندی مناسب از فضای انبار تهیه شده برای این منظور استفاده کنند.
    دانشجویان تحصیلات تکمیلی و دکتری مشمول این اطلاعیه نبوده و اجباری برای تخلیه اتاق خود تا اطلاع ثانوی نخواهند داشت.
    دانشجویانی که به هر دلیل امکان حضور در خوابگاه را نداشته باشند با تماس با سرپرستی خوابگاه و هماهنگی با ایشان می­توانند وضعیت وسایل اتاق خود را تعیین تکلیف نمایند. بدیهی است امکان جمع­‌آوری و تحویل وسایل این افراد توسط دوستانشان بدون هماهنگی با سرپرستی خوابگاه امکان­پذیر نخواهد بود.
    خواهشمند است به هنگام حضور در دانشگاه برای حفظ سلامت خود و دیگران حداقل پروتکل‌های بهداشتی از قبیل استفاده از ماسک و دستکش را رعایت فرمایید.
    به منظور جلوگیری از تجمع بیش از حد در محیط خوابگاه امکان حضور والدین محترم در محیط خوابگاه وجود نخواهد داشت و صرفاً شخص دانشجو مسئول جمع‌آوری وسایل شخصی خود خواهد بود.
    اطلاعیه مذکور تا اطلاع ثانوی مربوط به خوابگاه­های ملکی خواهران بوده و تمهیدات اتخاذ شده برای خوابگاه­های خودگردان برادران نیز در اسرع وقت اطلاع­رسانی خواهد شد.
    برای اطلاع از زمان­بندی و نحوه حضور دانشجویان تحصیلات تکمیلی اطلاعیه‌های مدیریت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه را پیگیری نمایید. بدیهی است در صورت تایید حضور دانشجویان عزیز بررسی‌های لازم برای استفاده از فضای خوابگاهی مطابق با پروتکل­های بهداشتی اعلامی انجام خواهد شد.
مدیریت دانشجویی دانشگاه بناب

آلبوم تصاویراطلاعیه مدیریت دانشجویی دانشگاه در خصوص تخلیه خوابگاه های دانشجویی

نوشته شده در   يکشنبه 18 خرداد 1399  ساعت  11:50   توسط   مدير سایت معاونت دانشجویی    تعداد بازدید  41