تاریخ : شنبه 24 خرداد 1399

اطلاعیه مهم سازمان امور دانشجویان؛

ثبت درخواست دانشجویان شاهد و ایثارگر و واجد شرایط متقاضی انتقال و میهمانی برای مقطع کارشناسی ورودی های سال 98 و ماقبل،

درخواست ها از تاریخ 99/03/20 تا تاریخ 99/04/20 فرصت دارند در سامانه ثبت گردند؛

جهت ثبت درخواست دانشجویان شاهد و ایثارگر و واجد شرایط متقاضی انتقال و میهمانی برای مقطع کارشناسی ورودی های سال 98 و ماقبل از تاریخ سه شنبه 99/03/20 تا تاریخ 99/04/20 فرصت ثبت نام وجود دارد. با توجه به اینکه امکان بررسی درخواست های خارج از سامانه وجود ندارد، شایسته است موارد ذیل را مد نظر قرار دهند:
1- دانشجویانی که در سال گذشته حکم میهمانی و یا حکم مشروط داشته اند لازم است در سامانه ثبت نام و حتماً شرایط و وضعیت تحصیلی خود را درج نمایند.
2- رسیدگی به تقاضای دانشجویان به ترتبیب اولویت ذیل انجام می پذیرد:
* فرزند اناث شهید
* فرزند ذکور شهید
* جانباز 50% و بالاتر و آزاده
*همسر شهید
* جانباز 25% الی 49 %
* همسر جانباز 50% و بالاتر و آزاده
* فرزند اناث جانباز 50% و بالاتر و آزاده
* فرزند ذکور جانباز 50% و بالاتر و آزاده
* همسر جانباز 25% الی 49%
* فرزند اناث جانباز 25% الی 49%
* فرزند ذکور جانباز 25% الی 49%
دانشجویان متقاضی انتقال و میهمانی می توانند با مراجعه به سامانه سجاد امور دانشجویان ( Portal.saorg.ir) نسبت به ثبت درخواست و دریافت کد رهگیری اقدام و نتیجه بررسی را در زمان مقرر از طریق همان سایت مشاهده نمایند.

جهت نمایش اطلاعیه شماره یک در این خصوص کلیک فرمایید.
  • در شنبه 24 خرداد 1399