چهارشنبه 10 آذر 1400

تاریخ : سه شنبه 18 خرداد 1400     |     کد : 891

شرایط و ضوابط میهمانی و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی اعلام گردید؛

زمان ثبت نام متقاضیان میهمانی و انتقال برای سال تحصیلی 1400-1399 از تاریخ 20 خرداد لغایت 20 تیرماه اعلام می گردد.

متقاضیان واجد شرایط آیین نامه نقل و انتقال، می بایست در زمان اعلام شده ( 20 خرداد لغایت 20تیر ماه) از طریق مراجعه به سامانه سجاد portal.saorg.ir، درخواست خود را با اطلاع کامل از شرایط و ضوابط دانشگاه مقصد، رشته و مقطع تحصیلی، وضعیت دوره مورد تقاضا در دانشگاه مقصد، ثبت کرده و تمامی مراحل ثبت نام اولیه، تکمیل فرم مشخصات و منوی مربوط به خدمات انتقال و میهمانی دانشجویان شاهد و ایثارگر را تکمیل و پس از دریافت کد رهگیری، نتیجه را از طریق همان سایت با درج کد رهگیری مشاهده کنند، همچنین دانشجویان شاهد و ایثارگری که در سال گذشته حکم میهمانی شان خاتمه یافته، مجدد در سامانه ثبت نام کرده و کارنامه تحصیلی خود را بارگزاری و مستندات خود را برای تقاضای ارائه شده اسکن و ضمیمه تقاضا نمایند.

جهت اطلاعات بیشتر لطفاً کلیک فرمایید.

نوشته شده در   سه شنبه 18 خرداد 1400  ساعت  13:25   توسط   مدير سایت معاونت دانشجویی    تعداد بازدید  116