تاریخ : پنجشنبه 25 فروردين 1401

به همت معاونت دانشجویی دانشگاه، مسابقه طراحی فضای سبز زمین خالی خوابگاه دختران دانشگاه برگزار می گردد؛

معاونت دانشجویی دانشگاه بناب در نظــر دارد با همکاری اساتید محترم و انجمن علمی گروه معماری مسابقه ای تخصصی با موضوع «طراحی فضای سبز زمین خالی خوابگاه دختران دانشگاه» برگــزار نمایــد.

هــدف از برگــزاری ایــن رویــداد ایجــاد انگیــزه و رغبــت در بیــن دانشــجویان رشته معماری، اثبات توانایی های دانشجویان علاقمند و در نهایــت بکارگیــری آثــار خلاقانــه ی دانشجویان عزیز در فضای سبز خوابگاه دختران می باشد لذا از تمامـی دانشــجویان محترم معماری و فارغ‌التحصیلان این رشته از دانشگاه بناب دعــوت به عمــل می آید تــا در ایــن مسابقه شــرکت نماینــد.

به طرح برگزیده و تایید شده توسط معاونت دانشجویی، دفتر فنی دانشگاه و مشاور محترم طرح های معماری جایزه مناسبی اهدا می شود.

دانشجویان عزیز طرح های خود را تا مورخ ۱۵ اردیبهشت به دفتر معاون دانشجویی ارائه دهند.

اندازه زمین و فضای مدنظر همراه با سایر جزئیات در اولین فرصت از طریق کانال انجمن معماری یا دبیر وحترم انجمن اطلاع رسانی می شود.

حوزه معاونت دانشجویی دانشگاه بناب
  • در پنجشنبه 25 فروردين 1401