تاریخ : سه شنبه 10 خرداد 1401

تیم دانشگاه بناب در مسابقات والیبال دختران دانشگاه‌های منطقه۳ شمالغرب کشورموفق به کسب مقام شد؛

کسب مقام سوم مسابقات والیبال منطقه 3 کشوری
مسابقات والیبال دختران دانشگاه‌های منطقه۳ شمالغرب کشور با حضور هفت تیم از تاریخ دوم خرداد ماه ۱۴۰۱ به میزبانی دانشگاه ارومیه در سالن والیبال طوبی برگزار گردید و بعد از رقابتهای متوالی در تاریخ ۶ خرداد ماه به پایان رسید. در این رقابتها تیم‌های
 ۱-دانشگاه صنعتی ارومیه
 ۲-دانشگاه ارومیه
۳- آفاق ارومیه
۴- دانشگاه شهید مدنی
۵-صنعتی سهند
۶-دانشگاه بناب
۷- دانشگاه محقق اردبیلی
 شرکت داشتند.

پس از چندین دوره‌ رقابت تیم های دانشگاه ارومیه. دانشگاه اردبیل از گروه اول و تیم های دانشگاه بناب و دانشگاه صنعتی ارومیه از گروه دوم به مرحله نیمه نهایی صعود کردند که در نهایت تیم دانشگاه ارومیه مقام اول، دانشگاه محقق اردبیلی مقام دوم و دانشگاه بناب مقام سوم را بدست آوردند.
این موفقیت را به هیات رئیسه محترم دانشگاه، دانشگاهیان و دانشجویان عزیز و ورزشکاران پرتلاش دانشگاه تبریک عرض می نماییم.
  • در سه شنبه 10 خرداد 1401