تاریخ : پنجشنبه 31 شهريور 1401

فراخوان سی امین جشنواره دانشجوی نمونه کشوری؛

جشنواره ملی انتخاب دانشجوی نمونه 1401؛

دانشجویان متقاضی شرکت در این جشنواره می توانند از2 مهر لغایت 15 مهر سال جاری در سامانه جامع امور دانشحویان(سجاد) ثبت نام کنند.

کلیه دانشجویان متقاضی (مقاطع مختلف تحصیلی) دانشگاههای دولتی، غیر انتفاعی و پژوهشگاه‌های تابعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری  می‌توانند با مراجعه به سایت www.portal.saorg.ir نسبت به ثبت نام در این جشنواره اقدام کنند.

نفرات اول هر مقطع جهت ارزیابی و انتخاب دانشجوی نمونه کشوری به وزارت متبوع معرفی خواهند شد. همچنین حسب آیین نامه وزارت علوم و تحقیقات و فناوری و با توجه به نکات ذیل انتخاب و معرفی دانشجوی نمونه در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری، صورت می‌گیرد. نفرات اول هر مقطع جهت ارزیابی و انتخاب دانشجوی نمونه کشوری به وزارت متبوع معرفی خواهند شد.

فرایند داوری جشنواره دانشجوی نمونه در دو مرحله دانشگاهی و کشوری برگزار می شود؛ نخست دانشجویان در سطح دانشگاه به رقابت می پردازند و آن دسته از دانشجویانی که برترین امتیازات را بر اساس آیین نامه و صرف نظر از حد نصاب‌های آن کسب نموده‌اند به عنوان برگزیدگان مورد تقدیر دانشگاه  مربوطه قرار می گیرند و آن تعداد از متقاضیان که شرایط معرفی به مرحله دوم را کسب نموده اند به دبیرخانه مرکزی معرفی می شوند.

شرایط اولیه انتخاب دانشجوی نمونه:

1. حداقل معدل کل دانشجویان مقطع کارشناسی 16، مقطع کارشناسی ارشد 17 و دکترای تخصصی(PhD ) 17 تعیین شده است. دانشجویان در مقطع کارشناسی پس از چهار نیم‌سال، مقطع کارشناسی ارشد پس از دو نیم‌سال و دکترای تخصصی(PhD پس از آزمون جامع می‌توانند در جشنواره شرکت نمایند. دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری بدون احتساب نمره پایان نامه باید حدنصاب معدل کل را احراز نمایند.
  2. کسب شرط حداقل معدل برای دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی در یک مقطع پیشین نیز ( برای مثال مقطع کارشناسی  برای دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد یا مقطع کارشناسی ارشد برای دانشجوی مقطع دکتری) الزامی است.
  1. شرط سنی شرکت در جشنواره حداکثر 40 سال می باشد.
  2.  داشتن حداقل معدل کل و کسب حداقل امتیاز از بخش‌های پژوهشی، فرهنگی- اجتماعی برای شرکت در این رقابت الزامی است.
  3. دانشجویان دارای سابقه محکومیت در شورای انضباطی دانشگاه و یا مراجع قانونی ذیربط امکان شرکت در این رقابت را ندارند.
  4. ارائه تاییدیه برای کلیه فعالیت‌های علمی- پژوهشی و فرهنگی ضروری است و صرفاً فعالیت‌های صورت گرفته در مقطع فعلی دانشجو ملاک محاسبه و امتیاز می باشد.
  5. مدارک دانشجویان بر حسب گروه تخصصی و مقطع مورد رسیدگی قرار می گیرد.
دانشجویان عزیز می توانند پس از مطالعه آیین نامه و شیوه نامه اجرایی جشنواره از تاریخ 2 الی 15 مهرماه 1401  با مراجعه به سامانه‌ http://portal.saorg.ir  نسبت به ثبت نام در جشنواره اقدام نمایند.
  • در پنجشنبه 31 شهريور 1401
  • ساعت 08