تاریخ : شنبه 23 مهر 1401

اطلاعیه وامهای دانشجویی در نیمسال اول تحصیلی 1402-1401؛

سامانه پرتال دانشجویی برای ثبت تقاضای دانشجویان ازتاریخ 1401/07/21 الی 1401/09/04 برای وامهای تحصیلی ، شهریه و مسکن متاهلی فعال بوده و متقاضیان وام¬ های ضروری از روز شنبه 1401/08/21 الی 1401/09/14 فعال خواهد بود.
ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی جدید و آرزوی سلامتی برای تمامی دانشجویان عزیز ، به استحضار  می ­رساند براساس بخشنامه صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ،امکان ثبت وام­ های دانشجویی در نیمسال اول  سال تحصیلی 1402-1401 پرتال اتوماسیون فاز دو (مربوط به ثبت وام­ های دانشجویی) فعال شده است.
سامانه پرتال دانشجویی برای ثبت تقاضای دانشجویان ازتاریخ 1401/07/21 الی 1401/09/04 برای وام ­های تحصیلی ، شهریه  و مسکن متاهلی فعال  بوده و متقاضیان وام­ های ضروری از روز شنبه 1401/08/21 الی 1401/09/14  فعال خواهد بود. لذا ضرورت دارد تمامی دانشجویان متقاضی واجد شرایط با مراجعه به سامانه پرتال صندوق رفاه دانشجویی به آدرس www.bp.swf.ir با مرورگر فایرفاکس ثبت نام و مدارک مورد نیاز را به اداره رفاه دانشجویان واقع در طبقه سوم فنی دانشکده فنی و مهندسی، سرکار خانم تمدنی تحویل دهند .
  • دانشجویانی که برای اولین بار وارد سیستم می­ شوند و هیچ گونه تسهیلاتی اعم از وام و خوابگاه (برای خواهران) از صندوق رفاه دریافت  ننموده­ اند باید از گزینه (تشکیل پرونده) اطلاعات شناسنامه­ ای و آموزشی مقطع جدید خود را ثبت نموده و بعد از تایید صحت اطلاعات دانشجو توسط کارشناس دانشگاه با مراجعه  مجدد  به  پرتال دانشجویی و استفاده از گزینه (ورود به پرتال فاز 2) با نام کاربری و کلمه عبور (کد ملی بدون  خط تیره) وارد سامانه شده و پس از تغییر رمز و ثبت شماره همراه از قسمت درخواست وام ، وام مورد نظر خود را انتخاب نموده و تایید نمایند. دانشجویان روزانه باید پس از تشکیل پرونده و افتتاح حساب در بانک تجارت شماره حساب خود را به اداره رفاه دانشجویی اعلام نماید تا امکان درخواست وام میسر گردد.
  • دانشجویانی که در نیمسال­ های گذشته از وام صندوق رفاه در همین مقطع استفاده نموده­ اند ، کافیست از گزینه ورود به پرتال فاز 2 درخواست وام خودرا ثبت نمایند.
دانشجویان عزیز برای مطالعه بخشنامه های مربوط به شرایط و مبالغ وام دانشجویی می توانند به پرتال معاونت دانشجویی به آدرس stu.ubonab.ac.ir مراجعه نمایند. تایید وام پس از بررسی مدارک و ثبت آن توسط کارشناس رفاه دانشگاه و تایید صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم ، صورت گرفته و پرداخت آن با صندوق رفاه دانشجویان خواهد بود و زمان واریز وام ارتباطی با دانشگاه ندارد. لازم به ذکر است که میزان وام پرداختی به دانشجویان در هر نیمسال به میزان اعتبار تخصیصی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم و تعداد متقاضیان بستگی دارد.

تذکر: از دانشجویان عزیز خواهشمند است بخشنامه وامهای دانشجویی را با دقت مطالعه کرده و مدارک مورد نیاز هریک از وامهای درخواستی که در آیین نامه موجود بوده را با دقت تهیه نمایند. در صورت نیاز با شماره تلفن 041 -37745000 داخلی 1516 (سرکار خانم تمدنی) تماس حاصل فرمایید.
اداره رفاه دانشجویی

• در شنبه 23 مهر 1401