تاریخ : چهارشنبه 9 آذر 1401

اعضای شورای صنفی دانشجویان دانشگاه بناب اعلام شد؛

انتخابات شورای صنفی دانشجویان در سال 1401 با برگزاری دور دوم انتخابات پایان یافت و نفرات برگزیده دانشجویی اعلام گردید،

نظر به برگزاری مرحله دوم انتخابات شورای صنفی دانشجویان دانشگاه بناب در تاریخ ۱۴۰۱/۰۸/۲۹، نتایج حاصل از ۴۲۳ رای ماخوذه به ترتیب تعداد آرای کسب شده اعلام می‌شود. بر این اساس، اسامی منتخبین شورای مرکزی و اعضای علی‌البدل منتخب به قرار زیر خواهد بود:

۱. آرش امیر عطایی
۲. حنانه مختاری
۳. زهرا رستمی
۴. امیر عبدی
۵. آرمین شجاع خانلو
۶. آرام مرادی
۷. فائزه خبیری
۸. امیر محمد حسنی فنا (عضو علی‌ البدل)
۹. مهدی فروغی (عضو علی البدل)

انشاءالله پس از طی مراحل قانونی ، اولین جلسه شورای صنفی منتخب دانشگاه با حضور مسئولین دانشگاه برگزار و به صورت رسمی شروع بکار خواهد کرد. از تمامی دانشجویان شرکت کننده در دو مرحله انتخابات، و نامزدهای محترم کمال تشکر و قدردانی را داریم. انشاءالله با همکاری و مشارکت دانشجویان منتخب قدم‌های مثبتی در راستای تحقق درخواستهای صنفی دانشجویان عزیز برداشته خواهد شد.

معاونت دانشجویی دانشگاه بناب
  • در چهارشنبه 9 آذر 1401