تاریخ : چهارشنبه 23 آذر 1401

بنیاد فرهنگی البرز برگزار می کند؛

جایزه البرز ۱۴۰۲ ویژه نخبگان برگزار می گردد؛

شصت و یکمین سال تأسیس بنیاد فرهنگی البرز، «جایزه البرز ۱۴۰۲» با هدف بزرگداشت اهالی علم، جایزه البرز به دانشمندان، فناوران، دانشگاهیان و حوزویان برتر سراسر کشور، اعطاء ‌می گردد.

به همت بنیاد فرهنگی البرز و مشارکت بنیاد ملی نخبگان ، وزارت علوم تحقیقات و فناوری ، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، مرکز مدیریت حوزه های علمیه و سازمان اوقاف و امور خیریه مسابقه جایزه بزرگ البرز 1402بین کلیه دانشجویان دانشگاه ها و طلاب حوزه های علمیه سراسر کشور در تمامی مقاطع و سطوح تحصیلی برگزار می گردد.

دانشمندان جوان، فناوران، طلاب علوم دینی و دانشجویان می‌توانند از تاریخ پانزدهم آذر ماه سال جاری به مدت یک ماه ضمن مطالعه آیین‌نامه مربوط به هر بخش، نسبت به ثبت‌نام اقدام نمایند.

علاقمندان می توانند با مراجعه سایت ثبت نام جایزه البرز نخبگان نسبت به دریافت و مطالعه دستور العمل جایزه بزرگ البرز 1402در هریک از گروه های علمی مبادرت و در صورت داشتن شرایط لازم اقدام به ثبت نام نمایند .

آیین نامه انتخاب دانشجویان برتر مسابقه جایزه بزرگ البرز 1402

• در چهارشنبه 23 آذر 1401