تاریخ : دوشنبه 28 آذر 1401

پایان مسابقات فوتسال بین رشته ای،

تیم کامپیوتر قهرمان مسابقات فوتسال دانشگاه بناب شد،

مسابقات فوتسال بین رشته ای از جشنواره ورزشی پاییزه با قهرمانی تیم کامپیوتر و نائب قهرمانی تیم برق به کار خود پایان داد.
این رقابت ها از سری مسابقات جشنواره ورزشی پاییزه دانشگاه، با حضور 15 تیم آغاز و در 3 گروه چهار  تیمی و 1 گروه سه تیمی بصورت دوره ای در طول 4 هفته به رقابت پرداختند. در نهایت پس از 42 رقابت نفس گیر 4 تیم مواد آذربایجان، پلیمر آذربایجان، برق و کامپیوتر به مرحله یک چهارم نهایی راه یافتند. در ادامه دو تیم مواد آذربایجان و پلیمر آذربایجان با شکست مقابل حریفان به مرحله رده بندی رسیده و در نهایت مقام سوم این رقابت ها نصیب تلاش های تیم مواد آذربایجان بود.
فینال این دور از رقابت ها مابین دو تیم قدرتمند کامپیوتر و برق با داوری پیشکسوت داوری جناب آقای شاهین حاجی بابایی در مورخ 26 آذرماه 1401 در ورزشگاه ولایت برگزار شد و در نهایت تیم کامپیوتر با نتیجه 3 بر 1 توانست مقام قهرمانی را کسب کند.
معاونت دانشجویی دانشگاه ضمن خدا قوت به تمامی تیم های حاضر،  کسب مقام قهرمانی  تیم مهندسی کامپیوتر را به ورزشکاران تیم، اساتید بزرگوار و دانشجویان و جامعه دانشگاه بناب تبریک گفته و آرزوی سربلندی برای تک تک عزیزان را دارد.
+ گزارش تصویری
  • در دوشنبه 28 آذر 1401