تاریخ : سه شنبه 27 دي 1401

روز مادر گرامی باد؛

جشن میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر برگزار شد،

معاونت دانشجویی دانشگاه بناب با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و مشاور امور بانوان رئیس دانشگاه، در روز شنبه 1401/10/24 جشنی به مناسبت میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر برگزار کردند. دراین مراسم که از ساعت 19:30 الی 21 شب با آذین بندی نمازخانه خوابگاه خواهران برگزار گردید، سخنرانی با محوریت آشنایی با سیره حضرت فاطمه سلام الله علیها ، مولودی خوانی، اجرای برنامه شاد و پذیرایی از کلیه دانشجویان ساکن در خوابگاه ها با کیکی که به همین مناسبت تدارک دیده شده بود، برگزار شد. حسن ختام مراسم نیز با نورافشانی آسمان خوابگاه خواهران همراه بود.

• در سه شنبه 27 دي 1401