تاریخ : سه شنبه 9 اسفند 1401

آغاز وامهای دانشجویی نیمسال دوم سالتحصیلی 1402-1401؛

سامانه یکپارچه صندوق رفاه دانشجویان راه اندازی شد؛

به گزارش روابط عمومی صندوق رفاه دانشجویان، نظر به اهمیت ارتقاء و بهینه سازی ابزار نرم افزاری ارائه خدمات رفاهی به دانشجویان عزیز سراسر کشور، سامانه خدمات رفاه دانشجویان به آدرس refah.swf.ir راه اندازی شد. درهمین راستا و به منظور همسان سازی نحوه عملکرد ادارات رفاه دانشگاهها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور، اولین مرحله آموزش نحوه کار با سامانه جدید به صورت وبینار در محل صندوق رفاه دانشجویان برگزار گردید. معاونین دانشجویی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی دولتی در این وبینار حضور یافته و در جریان و آموزش شرح کارکرد سامانه قرار گرفتند.

مهلت ثبت نام وام های دانشجویی (تحصیلی و ضروری) تا 31 اردیبهشت ماه 1402 تمدید شد.

سامانه جدید صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با آدرس refah.swf.ir فعال شده است و دانشجویان لازم است کلیه امور مربوط به وام‌های دانشجویی از جمله تشکیل پرونده، ثبت شماره حساب بانکی، بارگزاری سند تعهد محضری و فاکتور، انتخاب و پرداخت ۱۰ درصد بدهی وام، گزارش تسویه حساب و نیز امور مربوط به خوابگاه را از طریق این سامانه انجام داده و پیگیری کنند.

دانشجو لازم پس از ورود اولیه به این سامانه، شماره دانشجویی خود را به عنوان نام کاربری و کد ملی را به عنوان رمز ورود وارد نموده و سپس نسبت به تغییر رمز عبور خود اقدام نماید نماید.

دانشجویانی که از قبل هیچگونه پرونده‌ای در سامانه نداشته‌اند، باید گزینه کاربر جدید را انتخاب نمایند.

پس از ورود به سامانه لازم است مشخصات فردی و تحصیلی خود را ثبت و تکمیل نمایند.

لازم به ذکر است، سامانه جدید با ایرادات مواجه بوده و در حال اصلاح است. لذا در صورتی که هنگام کار با آن با پیام خطاهای متعددی مواجه شدید، جای نگرانی نبوده، زیرا به زودی مرتفع خواهد شد.

دانشجویان بهتر است برای استفاده از این سامانه از مرورگر موزیلا فایرفاکس استفاده کنند.

فایل آموزش  سامانه یکپارچه صندوق رفاه دانشجویان کلیک نمایید.

جهت دریافت جدول نوع وام و زمانبندی اعطای وام های دانشجویی در نیمسال دوم 1402-1401  کلیک نمایید.

جهت دریافت راهنمای جدول مبالغ وام تحصیلی و شهریه برای مقاطع تحصیلی کلیک نمایید.

جهت دریافت فرم سند تهد محضری کلیک نمایید.

جهت ورود به  سامانه یکپارچه صندوق رفاه دانشجویان کلیک نمایید.

• در سه شنبه 9 اسفند 1401