تاریخ : چهارشنبه 13 ارديبهشت 1402

به مناسبت هفته سراهای دانشجویی با همکاری معاونت فرهنگی برگزار می گردد

نخستین جشنواره دانشجویی فرهنگ و غذای اقوام

هفته سراهای دانشجویی
با توجه به در پیش بودن هفته سراهای دانشجویی و به منظور ایجاد فضای همدلی، اتحاد و فراهم آوردن فضایی برای تبادل فرهنگ اقوام اصیل کشور، نخستین جشنواره دانشجویی فرهنگ و غذای اقوام در هفته سراهای دانشجویی (روز دوشنبه 18 اردیبهشت ماه 1402) به همت معاونت دانشجویی و معاونت فرهنگی و همچنین همکاری شورای صنفی دانشجویان دانشگاه بناب برگزار می گردد. جشنواره در قالب برگزاری غرفه های مجزا از قومیت های اصیل ایرانی و توسط دانشجویان عزیز اجرا خواهد شد. ارائه غذاهای مناطق مختلف کشور، نمایش پوشش های اصیل فرهنگ ها و اقوام ایرانی و به نمایش گذاشتن برجستگی های تاریخی و فرهنگی هر یک از اقوام کشور از محورهای جشنواره خواهند بود. همچنین به منظور برگزاری هر چه بهتر جشنواره به غرفه های شرکت کننده تسهیلات بلاعوض ارائه خواهد شد. امکان فروش غذاها، دست ساخته های سنتی و سوغات مناطق مختلف در قالب بازارچه خیریه نیز در حاشیه جشنواره وجود خواهد داشت.

• در چهارشنبه 13 ارديبهشت 1402