تاریخ : سه شنبه 8 اسفند 1402

مسابقات کشتی قهرمانی پسران دانشگاه های شمال غرب کشور

کسب مقام قهرمانی و نایب قهرمانی مسابقات کشتی قهرمانی دانشجویان دانشگاه های شمال غرب کشور

کشتی قهرمانی دانشجویی منطقه 3 کشور

دانشجویان دانشگاه بناب موفق شدند در مسابقات کشتی دانشگاه های منطقه 3 کشور که به میزبانی دانشگاه اردبیل برگزار گردید، مقام قهرمانی و نایب قهرمانی مسابقات را در اوزان 130+ و کسب 77 کیلوگرم کسب و سهمیه شرکت در المپیاد ورزشی دانشجویان کشور در دانشگاه اصفهان (تیرماه 1403) را کسب نمایند. در این مسابقات جناب آقای علی قریشی در وزن 130+ کیلوگرم موفق به کسب عنوان قهرمانی و کسب سهمیه شرکت در المپیاد ورزشی دانشجویان و جناب آقای احمدرضا بهزادی مقام نایب قهرمانی مسابقات را بدست آورد.
لازم به ذکر است که دانشگاه بناب با 4 ورزشکار و به مربیگری جناب آقای دکتر اوصالی در این مسابقات شرکت کرده بود.
معاونت دانشجویی دانشگاه این موفقیت را خدمت این ورزشکاران قهرمان تبریک عرض نموده و آرزوی موفقیت و سربلندی در ادامه مسیر ورزشی را برای ایشان دارد.
  • در سه شنبه 8 اسفند 1402