تاریخ : يکشنبه 17 ارديبهشت 1396

ایستگاه سلامت توسط مرکز بهداشت دانشگاه بناب برگزار گردید.

.
 مرکز بهداشت و سلامت دانشگاه بناب با همکاری شبکه بهداشت شهرستان ایستگاه سلامت را به مناسبت هفته سلامت و خوابگاه ها با حضور کادر پزشکی که از طرف شبکه بهداشت در دانشگاه حضور داشتند، برگزار نمود.
بهنام سلحشور رئیس مرکز بهداشت و سلامت دانشگاه بیان کرد: در ایستگاه سلامت غرفه های متعددی از قبیل تست رایگان دانشجوها توسط پزشک برگزاری جلسات آموزشی پیشگیری از افسردی دانشجویان اندازه گیری قند خون وزن و تناسب اندام ثبت نام سفیران سلامت برگزاری غرفه کانون همیاران سلامت روان عضو گیری برای اعضای کانون - توزیع بروشور بهداشت روان و غرفه خطر سنجی سکته های قلبی مغزی و سرطان در ایستگاه سلامت در حال خدمت رسانی هستند.
وی هدف از برگزاری ایستگاه سلامت را اشاعه فرهنگ خود مراقبتی و بهداشت سلامت جسم و روان نام برد و گفت: هدف از برگزاری این ایستگاه اشاعه فرهنگ خود مراقبتی و بهداشت سلامت جسم و روان و چکاپ بیماری HIV و بیماریهای جسمی و ... می باشد و بیش از ۳۰۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه از طریق این طرح توسط کادر پزشکی خدمات رسانی شدند.

+ گزارش تصویری

• در يکشنبه 17 ارديبهشت 1396