تاریخ : يکشنبه 10 بهمن 1400

بازدید معاون محترم وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان و رئیس محترم صندوق رفاه دانشجویان از مجتمع خوابگاهی خواهران و سلف مرکزی دانشگاه بناب

جناب آقای دکتر دادش پور، معاون محترم وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان و جناب آقای دکتر گنجی، رئیس محترم صندوق رفاه دانشجویان، عصر روز چهارشنبه ۶ بهمن ماه ۱۴۰۰، به همراه معاون دانشجویی، همکاران حوزه معاونت دانشجویی و تعدادی از مسئولین دانشگاه، از مجتمع خوابگاهی خواهران و ساختمان سلف مرکزی دانشگاه بناب بازدید کردند.

در این بازدید دکتر رزقی ملکی، معاون دانشجویی دانشگاه، ضمن تشریح فضاهای فیزیکی، تاسیسات و امکانات موجود در خوابگاههای خواهران و سلف مرکزی، به مشکلات و کاستی های حاضر اشاره کردند و خواستار مساعدت رئیس محترم سازمان امور دانشجویان و رئیس محترم صندوق رفاه شدند.
در ادامه معاون دانشجویی دانشگاه خواستار توجه ویژه رئیس محترم سازمان امور دانشجویان به موضوع خوابگاه برادران، تخصیص اعتبار برای تکمیل سوله ورزشی، ساخت زمین چمن ورزشی و ساخت استخر دانشگاه شدند.
در انتها، دکتر داداش پور و دکتر گنجی با دیدن برخی کاستی ها و شنیدن مطالبات درخواستی معاون دانشجویی دانشگاه،نسبت به رفع برخی از مشکلات قول مساعدت دادند.

++ گزارش تصویری
  • در يکشنبه 10 بهمن 1400