تاریخ : سه شنبه 3 شهريور 1394

اطلاعیه تسویه حساب دفترچه اقساط

ويژه دانش آموختگان دوره هاي روزانه و شبانه داراي دفترچه اقساط بانك تجارت

كليه دانش آموختگان دوره هاي روزانه و شبانه بدهكار به صندوق رفاه دانشجويان جهت پرداخت دفترچه اقساط بانك تجارت و يا پرداخت يكجاي بدهي خود جهت صدور تسويه حساب قطعي به سايت صندوق رفاه دانشجويان به آدرس http://bp.swf.ir مراجعه نموده ودر منوي پورتال دانشجويي (در هر دو قسمت نام كاربري  و كلمه عبور )،كدملي خود را همراه با خط تيره( 6-5215352-006)ثبت كنند ودرصورت داشتن رمز دوم در بانك تجارت از طريق سايت فوق بصورت اينترنتي اقدام به پرداخت نمايند و 24 ساعت بعد از پرداخت با اداره رفاه دانشجويي به شماره 04137745000 داخلي 1512 تماس گرفته و پرداخت خود را جهت تاييد نهايي و صدور تسويه حساب قطعي اعلام نمايند .

تذكر 1): بدون تاييد نهايي تسويه حساب ، ارائه هرگونه تاييديه و دانشنامه ميسر نخواهد بود.

تذكر 2) دانش آموختگاني كه داراي اقساط معوقه مي باشند بنا به اعلام صندوق رفاه دانشجويان مشمول 12% جريمه دير كرد خواهند شد كه به با قيمانده بدهي افزوده خواهد شد.
اداره رفاه دانشجويان
03/06/94