تاریخ : شنبه 3 شهريور 1403

ثبت نام همیار دانشجویی

ثبت نام جذب همیار دانشجویی برای نیمسال اول سال تحصیلی 1404-1403 آغاز شد

همیار دانشجویی
معاونت دانشجویی دانشگاه بناب به منظور ترویج فرهنگ همیاری، بهره‌گیری از توانمندی‌های دانشجویان در پیشبرد امور آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، رفاهی و ایجاد زمینه‌های کسب تجربه برای دانشجویان، اقدام به جذب همیار دانشجو براساس ضوابط و شرایط شیوه‌نامه سازمان امور دانشجویان می­نماید.
دانشجویان علاقه‌مند به همکاری در قالب همیار دانشجو می‌توانند از طریق مراجعه به سامانه سجاد (سازمان امور دانشجویان) مطابق با فایل راهنمای پیوست اقدام به ثبت درخواست کنند.

نحوه ثبت نام:
متقاضیان می‌توانند از تاریخ 3 شهریور لغایت 10 شهریور ماه 1403 از طریق وبسایت سازمان امور دانشجویان (سجاد) به آدرس https://portal.saorg.ir  نسبت به ثبت نام اقدام کنند.
شرایط عمومی:
  • گذراندن حداقل یک نیم‌سال تحصیلی برای دانشجویان دوره کارشناسی پیوسته
  • داشتن صلاحیت انضباطی (نداشتن سابقه محکومیت انضباطی در مقطع فعلی و مقاطع قبلی)
  • داشتن صلاحیت آموزشی (نداشتن دو نیم‌سال مشروطی متوالی یا غیر متوالی در زمان ارائه درخواست)
  • حداقل میانگین نمرات درسی متقاضی همیار دانشجو در مقطع کارشناسی 14 و مقاطع تحصیلات تکمیلی 15
  • دستیار پژوهشی و دستیار آموزشی استادان، همیار دانشجو محسوب نمی‌شوند.
  • دانشجو به طور همزمان نمی‌تواند در دو واحد به عنوان همیار دانشجو مشغول به فعالیت باشد.
  • ارائه شماره شبای حساب بانک تجارت متعلق به دانشجو در زمان ثبت نام الزامی است.

• در شنبه 3 شهريور 1403